Leeuwerkstraat

Hoe lang nog tot er een dodelijk ongeval gebeurt?

De bushalte op N12 richting Ravels ter hoogte van Leeuwerkstraat is al jarenlang veelvuldig verkeerslachtoffer!Al jarenlang klagen de bewoners van de Aastraat en Leeuwerkstraat de gevaarlijke busstop aan de N12 aan. Meermaals per jaar is deze busstop onderwerp van verkeersongevallen. Reizigers van de bus die hier moeten opstappen  staan hier al jaren met een bang hart te wachten op de bus. Het gevaar werd al aangekaart bij het gemeentebestuur waar men al jaren zegt dat een oplossing op komst is. Helaas zien zij niets veranderen. Vooral nu het vroeg donker wordt en laat licht, is het voor de potentiële gebruiker van de 450 bussen een haast onaanvaardbare situatie geworden.

Het gebeurt dan ook meermaals dat de bussen de reizigers niet zien staan. Zij weten dat er een busstop is maar de gewone weggebruiker heeft helemaal niet door dat daar een busstop is. "Laat je zien in het verkeer" is hier zeker van toepassing.
Een bushokje en verlichting zou de zaak al erg vooruit helpen maar gewoon de paal 50 meter opschuiven richting Ravels zou ook al een stuk veiliger zijn.
Waarop wachten we eigenlijk?

Bushalte1    Bushalte2

 

Bushalte3

 

Leeuwerkstraat

Hoe lang nog tot er een dodelijk ongeval gebeurt?

De bushalte op N12 richting Ravels ter hoogte van Leeuwerkstraat is al jarenlang veelvuldig verkeerslachtoffer!

lees meer...

Pleintje Sint-Bavo

Het speelpleintje in het centrum. achter de bibliotheek...

Het gemeentebestuur verkocht het enige groene speelpleintje achter de bibliotheek aan De Ark. Bewoners voelen zich helemaal gepakt en richtten een buurtcomité op...

lees meer...